Istraži Hrvatsku

UDALJENOST OD ZRAČNE LUKE ZADAR 9 km

Zračna luka Zadar mala je, ali moderna zračna luka koja se nalazi u Zemuniku Donjem. Udaljena je oko 8 km od središta Zadra i predstavlja vitalnu vezu sjeverne Dalmacije i Like s ostatkom Hrvatske i svijeta.
Kao dio turističke infrastrukture ovog područja, zračna luka Zadar posebno je važna u prihvatu turista čija su konačna odredišta obala sjeverne Dalmacije, uključujući Zadar i Biograd, zadarski arhipelag i otok Pag, dijelovi Šibensko – kninske županije i Plitvička jezera.
Zračna luka Zadar ima izrazitu važnost za sve turističke objekte na području Zadra, Biograda, Vodica, Šibenika, Primoštena i otoka Paga.

ZRAČNA LUKA ZADAR

Smještena na sredini jadranske obale s izvrsnom povezanosti s drugim gradovima u Europi i zračnim lukama u Hrvatskoj.
Putnički doživljaj u Zračnoj luci Zadar je na vrlo visokoj razini s ugodnim, prikladnim, modernim terminalom, bez gužvi i brojnim sadržajima u cijeloj zračnoj luci. Vrijeme obrade putnika je oko 25 minuta. Tako naši putnici provode manje vremena čekajući u redovima, a više opuštajući se i uživajući u putovanju.
Nadalje, Zračna luka Zadar svim svojim korisnicima nudi uslugu besplatnog bežičnog pristupa internetu (Free WiFi HotSpot). Sustav omogućuje putnicima besplatan pristup internetu s bilo kojeg dijela zračne luke!

UDALJENOST OD ZRAČNE LUKE SPLIT - 116 km

Zračna luka Split nalazi se u Kaštelima, slikovitom gradu koji se razvio iz sedam sela koja su stoljećima nastajala i širila se oko prekrasnih dvoraca izgrađenih uz Kaštelanski zaljev.
Smješten u središtu Dalmacije, opslužuje široko područje od Makarske rivijere s jedne strane do Šibenika i njegove rivijere i nacionalnih parkova s druge, a iz splitske luke vrata su širom otvorena prema srednjedalmatinskim otocima.
Nalazi se na 20 km udaljenosti od Splita, poznatog po 1700 godina povijesti, s prekrasnom, dobro očuvanom Dioklecijanovom palačom upisanom na UNESCO -ov popis svjetske baštine, te još mnogo toga što se može vidjeti i uživati, uključujući izvrsnu gastronomsku ponudu u ugodnim i zanimljivim ambijentima.

LUKA GAŽENICA ZADAR

Zadar je na karti kruzera već nekoliko godina, ali sada ispunjava sve uvjete da postane savršena odskočna točka za istraživanje dionica hrvatske obale kao i nekih od najzanimljivijih mediteranskih i jadranskih destinacija.
Novoizgrađena luka Zadar udaljena je samo 3 km od Zračne luke Zadar što stvara velike mogućnosti za putnički i teretni promet preko Zračne luke Zadar.
Kako Luka Zadar ima tendenciju postati matična luka za velike brodove za krstarenje, ukrcaj/iskrcaj gostiju se lako može obaviti preko Zračne luke Zadar koja je udaljena svega 10 minuta povezana s dvotračnom autocestom.

D-MARIN DALMACIJA SUKOŠAN

Marina Dalmacija najveća je marina na hrvatskoj obali, smještena u blizini grada Zadra, s vrhunskim sadržajima i luksuznom gastro i ugostiteljskom uslugom.
- 1,200 vezova
- 300 suhih vezova
- uslugom suhe marine
- Vezovi za superjahte do 70 metara
- Pogodno za katamarane
- Dizalice: 30 T - 35 T - 80 T

NACIONALNI PARKOVI

ZADAR REGION