PORTA BIBINJE Residence

 Luksuzan kompleks drugi red od mora, sastoji se od dvojne ville i stambene zgrade sa 6 apartmana.

Ukupna površina stambene zgrade 704,73m2.

Porta Group tim sa zadovoljstvom objavljuje da “PORTA BIBINJE Residence” postaje destinacija za odmor, od ljetne sezone 2024. počinje s iznajmljivanjem.

Otkrijte moderne, luksuzne dvoetažne vile, koje možete iznajmiti za odmor s obitelji ili prijateljima, udaljene samo 2 minute hoda od mora.

Idealan odmor na prekrasnoj mirnoj lokaciji, prekrasan pogled na obalu i otoke te jednostavan pristup najvećoj Marini na Jadranu, D-marini Sukošan, samo se neke od prednosti ovog kompleksa.

Pet moderno opremljenih luksuznih apartmana u zgradi "B", idealni su za Vaš odmor iz snova. Krovne terase opremljene su ležaljkama i jacuzzijem iz kojeg se pruža panoranski pogledom na more. Prostor je to koji odgovara svakom raspoloženju i pruža najveću udobnost, bilo da se radi o sunčalište, jacuzziu, hladu ispod pergole ili pravom mediteranskom vrtu koji se smjestio na krovnoj terasi.

Okruženje kompleksa je idilično. Pjenušavo Jadransko more udaljeno je svega 80 metara od ville. Grad Zadra udaljen je svega 6 km od kompleksa, sa svim potrebnim sadržajima za ugodniji boravak, poput povijesnih I kulturnih znamenitosti, kafića, restorana, trgovina I klubova.

Opremljena privatna plaža sa svim sadržajima pripada D-Marini, u kojoj možete iznajmiti plovilo te posjetiti najzanimljivije otoke zadarskog arhipelaga, a udaljena je samo 10 minuta hoda od kompleksa.

Za sve upite I rezervacije, molimo da nas kontaktirate.

PORTA BIBINJE Residence KATALOG

O Bibinjama

Danas je Bibinje životopisno mediteransko mjesto koje se proteže na četiri kilometra jadranske obale sa oko 4000 stanovnika.
Smještaj je moguć u više od 1000 registriranih soba i apartmana sa 5500 kreveta, kao i u jednom od 9 dobro opremljenih kampova.
Najveća marina na Jadranu nudi 1200 suhih vezova te 500 vezova u moru.
Od šetnice Taline do trga Sri sela poredani su restorani, konobe i maleni barovi dok je cijelo ljeto prošarano zbivanjima, večerima foolklora, fešticama i koncertima.
Plaže okrenute zadarskim otocima prekrivene glatkim oblutcima uvlače vas u svoju toplinu dok se ne sljubite sa morem – Punta Rožica, Punta, Škaljica, Šulterova vala, Lipauska.