BORIK STAMBENI KOMPLEKSModerni urbani blok u srcu Borika osmišljen za Vas

  Pet modernih zgrada u srcu Vitrenjaka

  Uživajte u novom stambenom kompleksu koji zadovoljava sve potrebe vašeg urbanog života.
  Pet stambenih zgrada povezano je zelenim površinama, parkom i našim susjednim mini trgovačkim centrom - sa svim potrebnim dodatnim sadržajima za kvalitetan život na ovom području.
  U pripremnoj fazi još uvijek možete odabrati veličinu i dizajn stana koji udovoljava vašim potrebama.

  PROJEKT BORIK KATALOG

  O Zadru

  Zadar je hrvatski grad na Jadranskom moru, središte Zadarske županije i šireg regionalnog kompleksa sjeverne Dalmacije i Like, unutar europske NUTS 2 regije Jadranske Hrvatske. Po broju stanovnika drugi je grad u Dalmaciji, a peti u Republici Hrvatskoj.
  Uže gradsko naselje broji oko 80 000 stanovnika, dok urbano područje grada Zadra broji oko 118 000 stanovnika.
  Razvio se na povoljnom položaju u središtu hrvatskog dijela istočne obale Jadranskog mora, zaštićen nizom zadarskih otoka od utjecaja otvorenog mora, što je imalo veliku važnost u razdoblju prevage jedrenjačkog pomorskog prometa.
  Kopneno zaobalje čini prostrani uravnjeni prostor Ravnih Kotara, što mu omogućava nesmetano prostorno širenje, po čemu se razlikuje od većine drugih primorskih gradova Hrvatske.
  Masivom Velebita priobalno je područje morfološki odijeljeno, ali i povezano s Likom i kontinentalnim dijelovima Hrvatske, što je u najnovije vrijeme vrednovano izgradnjom suvremene autoceste, odnosno tunela Sveti Rok.