BORIK STAMBENI KOMPLEKSModerni urbani blok u srcu Borika osmišljen za Vas

  Pet modernih zgrada u srcu Vitrenjaka

  Projekt Borik predstavlja pet modernih zgrada u srcu “Vitrenjaka” – Zadarskoj četvrti koja se snažno razvija.

  Uživajte u novom vrhunskom stambenom kompleksu koji zadovoljava sve potrebe vašeg urbanog života. Projektiramo uvažavajući nove trendove i tehničke inovacije, gradimo udoban stambeni prostor s unutarnjom i vanjskom infrastrukturom, koji je ugodan za život i zadovoljava potrebe budućih stanovnika Hrvatske. Naši stanovi mogu biti odličan dom kako za obitelji s djecom, mlade i starije osobe tako i za klijente koji traže pametno ulaganje. Porta Grupa posebnu pažnju posvećuje javnim površinama, sigurnim dvorištima i igralištima koja se aktivno koriste.

  Pet stambenih zgrada povezuje zelena površina, park i susjedni nam mini trgovački centar - sa svim potrebnim dodatnim sadržajima za kvalitetan život na ovom prostoru. Znamo koliko je važno za obitelji s malom djecom da dječji sadržaji budu blizu kuće, a naš tim je u Mall-plan predvidio i prostor za dječji vrtić, koji je udaljen samo nekoliko minuta hoda od vašeg novog stana. Parking za automobile smjestili smo oko stambenog kompleksa Borik i ispod njega - u podzemnom parking prostoru koji sadrži i dodatne velike ostave.
  Svi stanovi na najvišem katu imaju vlastitu krovnu terasu, gdje se možete baviti rekreacijom, imati topla druženja s prijateljima i obitelji te uživati u prekrasnom pogledu na more i otoke koji vas okružuju.

  U fazi pripreme još uvijek možete odabrati veličinu i dizajn stana koji odgovara Vašim potrebama. Početak izgradnje projekta planiran je za ožujak 2023. godine, a sve stambene zgrade graditi će se istovremeno. Završetak građevinskih radova planiran je do kraja 2024. godine.

  PROJEKT BORIK KATALOG

  O Zadru

  Zadar je hrvatski grad na Jadranskom moru, središte Zadarske županije i šireg regionalnog kompleksa sjeverne Dalmacije i Like, unutar europske NUTS 2 regije Jadranske Hrvatske. Po broju stanovnika drugi je grad u Dalmaciji, a peti u Republici Hrvatskoj.
  Uže gradsko naselje broji oko 80 000 stanovnika, dok urbano područje grada Zadra broji oko 118 000 stanovnika.
  Razvio se na povoljnom položaju u središtu hrvatskog dijela istočne obale Jadranskog mora, zaštićen nizom zadarskih otoka od utjecaja otvorenog mora, što je imalo veliku važnost u razdoblju prevage jedrenjačkog pomorskog prometa.
  Kopneno zaobalje čini prostrani uravnjeni prostor Ravnih Kotara, što mu omogućava nesmetano prostorno širenje, po čemu se razlikuje od većine drugih primorskih gradova Hrvatske.
  Masivom Velebita priobalno je područje morfološki odijeljeno, ali i povezano s Likom i kontinentalnim dijelovima Hrvatske, što je u najnovije vrijeme vrednovano izgradnjom suvremene autoceste, odnosno tunela Sveti Rok.