SUKOŠAN STAMBENI KOMPLEKSDvije luksuzne zgrade u prvom redu do mora u srcu Sukošana

Broj Status Kat Sobe Površina Cijena Tip Filter
Stan A2 Dostupno Prizemlje 2 121,26 454.725,00 € Stan Detalji
Stan B4 Dostupno 1.Kat 3 104,20 416.920,00 € Stan Detalji

Dvije moderno dizajnirane zgrade

Ekskluzivni projekt “Porta Sukošan” sastoji se od dvije moderno projektirane zgrade, smještene samo 50 metara od mora, u jednom od najbrže rastućih središta Dalmacije - Sukošanu.

Stambeno naselje "Porta Sukošan" nudi Vam apartman na samoj obali mora sa pogledom na krajolik na otoke.

Sastoji se od ukupno 12 stambenih jedinica površine od 91 m2 do 140 m2. Svaki stan je individualno dizajniran radi maksimalne iskoristivosti prostora i svjetlosti, čemu uvelike pridonose terase, vrtovi, krovne terase i bazeni u prizemlju i na krovovima zgrada. Bazeni imaju regulaciju temperature, hidromasažu i protustrujno plivanje. Obje zgrade imaju dizala prilagođena osobama smanjene pokretljivosti. Svaki stan se prodaje kompletno namješten sa inventarom i opremom. Na zajedničkom platou ispred zgrada nalazi se i punionica za električne automobile.

Inženjerski tim Porta Grupe pridaje veliku važnost dugovječnosti i stabilnosti zgrada, što rezultira visokim standardom materijala i opreme. Funkcionalnost i estetika ogledaju se u luksuzu i dizajnu interijera. Rezultat su moderne nekretnine, ugodne za život ili iznajmljivanje, u jednom od najljepših mjesta zadarske regije - Sukošanu. Zahvaljujući svom ekskluzivnom položaju, Sukošan također pruža odmor od gradske vreve, ali i blizinu svih važnih središta ključnih za ugodan život I odmor u blizini plaže. Najveća privatna marina na jadranskoj obali D-Marin Dalmacija, udaljena je od objekata samo 5 minuta hoda.

Kompleks se sastoji od dva objekta povezana prostranim zajedničkim dvorištem - objekt A karakterizira suvremena interpretacija tradicionalne dalmatinske kuće. U interijeru i eksterijeru korišten je kamen hrvatske proizvodnje i porijekla te tipični elementi drvenih grilja na prozorima ( aluminij – boja drva), te bež, zeleni i plavi tonovi u interijeru zgrade i stanovima – koji predstavljaju kamen, mediteransko bilje i kristalno plavo more koji karaktriziraju ovu lokaciju.

Zgradu “B” karakterizira urbana interpretacija industrijskog stila. Eksterijer objekta naglašen je dekorativnom sivom opekom i prirodnim kamenom hrvatskog porijekla u sivim i bež tonovima, te interijer s toplim tonovima u imitaciji parketa (od keramike Porcelanos). Dekorativni elementi bakrenih tonova u kombinaciji s plavom i zelenom bojom, odraz su mediteranskog bilja i mora koji karaktriziraju ovu lokaciju.

KATALOG

Katalog zgrade

O Sukošanu

Sukošan je mali grad (mjesto) smješten u širokom zaljevu zvanom Zlatna luka /Zlatna Luka, na Jadranskoj cesti 7 km jugoistočno od Zadra. Gospodarstvo se temelji na turizmu, ratarstvu, vinogradarstvu, maslinarstvu i voćarstvu.
Danas je mjesto sjedište općine koja obuhvaća i Debeljak, Glavicu i Goricu. Mjesto ima oko 3.000 stanovnika. Tu su dječji vrtić, osnovna škola s opremljenom sportskom dvoranom, liječničke i stomatološke ordinacije, te sve ostalo što ovo mjesto čini vrlo ugodnim/ugodnim za život tijekom cijele godine, a mnogi ga prepoznaju kao idealno mjesto za odmor.
U luksuznim apartmanima, vilama (kućama za odmor) i hotelima ima više od 3000 kreveta, te brojni dobro posjećeni kampovi smješteni su blizu mora; sve samo dokazuje da je ovo doista turističko mjesto. Postao je pravi raj za nautičare zahvaljujući marini “Dalmacija”.